lauantai 4. toukokuuta 2013

Kaikki pyörii ympyrää

Oltiin muuten kiipeilemässä perjantaina ja se oli ihan sairaan makeeta ! vaikkakin tosi rankkaa jaloille ja käsille. Ei se mun laji ollut, mut hieno kokemus !


toinen ympyrä on painoni. kaikki sanovat etten varmasti ole painava tai ylipainoinen ja myönnän että näytän ihan sopusuhtaiselta. silti painan ihan järkyttävän paljon. kun kaverini arvaavat painoani kuulen usein luvut 56kg, 58kg ja 60kg. No, painoni ei ole mikään noista ja kun kerron todellisen painoni, kaverini nauravat ja sanovat että huijaan. Ja tämän takia haluaisinkin kovasti laihtua.

Mä olen positiivinen ihminen ja iloinen, mutta ainoa mitä todella haluan piilotella ja mistä en pidä on vartaloni. Tunnen usein sen takia riittämättömyyden tunnetta. en ole tarpeeksi laiha tai lihaksikas. Tyttöystäväni (jota rakastan niin paljon) sanoo että vartaloni on kaunis, mutta hän ei ole nähnyt sitä kunnolla ja pelkään hänen pettyvän siihen, että olenkin epähaluttava, lihava tai ruma. Rintani eivät ole kauniit ja pyöreät, reiteni ovat paksut ja vatsani ja jenkkakahvani ovat kaameat. Uskon että hän hyväksyy minut millaisena tahansa, mutta on eri asia hyväksytäänkl minut vai pitääkö hän näkemästään. Ja se välillä pelottaa minua. En yleensä valita asioista, mutta nyt sitten tulee tekstiä senkin edestä. Älkää käsittäkö väärin, en ole todellakaan masentunut ihminen ! Teki vain mieli purkaa hieman ajatuksia.


"Sometimes you just feel like you're not enough."







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti